Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 94 of 94

Thread: Coupes... Windows Fail to "index" in Freezing Temp

  1. #91

    Re: Coupes... Windows Fail to "index" in Freezing Temp

    my 08 had a similar problem except this when the car was off and i went to exit the vehicle the window did not index. i had to restart my car and try again for it to index. The temperature was approx -10 C

  2. #92
    suckit
    G6 Newbie

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    Name
    Billie
    Year
    2008
    Make
    Pontiac
    Model
    G6
    Trim
    GT
    Engine
    3.5Lvvt V6 LZ4
    Transmission
    4 Speed Auto with Tapshift
    Style
    Coupe
    Color
    Black

    Re: Coupes... Windows Fail to "index" in Freezing Temp

    I have that problem after snows or freezing rains. I believe its caused by ice forming on the mechanical components inside the door. Once the car is warmed up and the heat runs for a while in the cabin the ice melts and the window works properly again.

  3. #93
    Moderator Photobucket
    Photobucket
    suckit
    suckit
    suckit
    G6er 4 Life!
    snowmanG6's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    So. Cal.
    Posts
    10,152
    Name
    Josh
    Year
    2006
    Make
    Pontiac
    Model
    G6
    Trim
    GTP
    Engine
    3.9L V6 LZ9
    Transmission
    4 Speed Auto with Tapshift
    Style
    Coupe
    Color
    Granite Metallic

    Re: Coupes... Windows Fail to "index" in Freezing Temp

    a thin layer of ice builds up right at the window seal on the bottom. if you use an ice scraper and go right along it. it should free it up.

  4. #94
    suckit
    G6 Newbie

    Join Date
    Feb 2016
    Location
    St. Catherine's, Ontario
    Posts
    14
    Year
    2006
    Make
    Pontiac
    Model
    G6
    Trim
    GT
    Engine
    3.5L V6 LX9
    Transmission
    4 Speed Auto with Tapshift
    Style
    Coupe
    Color
    Midnight Blue Metallic

    Re: Coupes... Windows Fail to "index" in Freezing Temp

    About early winter i had a problem where my window driver side didnt indent and after doing a factory window reset it still isnt going down.. in thinking maybe the motors burnt out but the window still works normally... superannoying because my other window still goes down and works normally. and i think it not indenting messed the seal up now because on the highway wind just blows through it unless i manually indent it to reset the seal...any ideas?
    gonna check my fuse box later on I think.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •